logo-gouden-leeuw

ONS RESTAURANT

KLASSIEKE KEUKEN

in een vernieuwd jasje

De  Gouden Leeuw beschikt over een gezellig, sfeervol en uitstekend restaurant.

Vanuit onze open keuken serveren wij overheerlijke gerechten die met liefde bereid worden door onze koks. De menukaart wisselt met het seizoen mee. Onze absolute aanrader is het “Doe mar wa” menu.

Wilt u liever met uw gezelschap alléén zitten dan heeft de oude herberg ook mogelijkheden, bijvoorbeeld in de bovenzaal tot 18 personen of voor grotere groepen in onze grote zaal.

Openingstijden restaurant

Ons restaurant is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. Op maandag en dinsdag is onze keuken gesloten. (Met uitzondering van feestdagen). Natuurlijk is het mogelijk om voor grotere groepen te reserveren op maandag en dinsdag.

Reserveren
Reserveer een plek in ons restaurant: bel 073-5031893.
Graag tot ziens!

ONZE MENUKAART

elk kwartaal hebben wij een vernieuwde kaart met verse ingrediënten uit het seizoen

APERITIEF & VOORGERECHTEN

Diverse broodsoorten

kruidenboter | roomboter

3
Pata negra

Iberico Bellota | 36 maanden gerijpt

7
Carpaccio ossenhaas

huisgemaakte pesto | pijnboompitjes | Parmezaanse kaas | salade

11
Proeverij doe mar wa

laat u verrassen met een selectie van vier kleine gerechten op één bord

14
Duo van vis

gerookte zalm | Hollandse garnalen| furikake | cocktailsaus

13
Hertencarpaccio

hert | pijnboompitjes | balsamicosiroop

13
Truffelspaghetti

vegetarisch | kaas | bospaddenstoelen

11
Heksenkring

oesterzwam | porto bello | kastanjechampignon | spekjes

11
Gamba's piri piri

pittig | knoflook

13
Wildragout

pasteibakje | rode wijn

11
Wildsoep

bouillon | bospaddenstoelen

6

HOOFDGERECHTEN | VLEES | VIS | VEGA

Het gouden bord

dagspecial | onze medewerkers vertellen u graag wat wij serveren

*
Ribeye

gegrilde gemarmerde steak | pittige salsa

20
Hollandse biefstuk

rode wijnsaus | pepersaus | champignonsaus

20
Wildragout

rode kool | pittig gekruid | rode wijn | aardappelpuree

19
Hertenbiefstuk

rode wijnsaus | druiven

27
Zalmfilet

witte wijnsaus | venkel

20
Roodbaarsfilet

bearnaisesaus | groene asperges

19
Vistrio

zalm | roodbaars | kabeljauw

21
Truffelspaghetti

portobello | bospaddenstoelen | romige truffelsaus

15
Heksenkring

oesterzwam | portobello | kastanjechampignons | aardappelpuree

16

DOE MAR WA MENU

3-gangen
33
4-gangen
39
5-gangen
45

DESSERTS

Chocolademousse

slagroom | koffielikeur

7
Speculaas parfait

amandel | gezouten karamel | slagroom

7
Panna cotta

witte chocolade | passievrucht | mango-sorbetijs | slagroom

7
Grand dessert

diverse nagerechtjes | verrassing

9
Dame blanche

vanille-ijs | warme chocolade | slagroom

7

KOFFIE & THEE

Café Royal

Cognac – slagroom

6
Irish coffee

Ierse whisky – slagroom

6
French coffee

Grand marnier – slagroom

6
Spanish coffee

Tia maria – slagroom

6
Verse muntthee
3
Caramel cappuccino
4
Kaneel cappuccino
4

AH-MENU

menuprijs € 40,-

VOOR
Carpaccio van ossenhaas

huisgemaakte pesto | pijnboompitjes | Parmezaanse kaas

Pittige kipsalade

gemengde sla | honing-mosterd dressing

Wildsoep

bouillon | bospaddenstoelen

HOOFD
Gegrilde ribeye

malse gemarmerde kalfssteak | bearnaisesaus

Roodbaarsfilet

beurre blanc | gegrilde groenten

Truffelspaghetti

vegetarisch | kaas | bospaddenstoelen

NA
Speculaas parfait

amandel | gezouten karamel | slagroom

Chocolademousse

koffielikeur | slagroom

Dame blanche

vanille-ijs | warme chocolade | slagroom

WELPENMENU

BEL 073 503 1893
OM TE RESERVEREN