logo-gouden-leeuw

ONS RESTAURANT

KLASSIEKE KEUKEN

in een vernieuwd jasje

De  Gouden Leeuw beschikt over een gezellig, sfeervol en uitstekend restaurant.

Vanuit onze open keuken serveren wij overheerlijke gerechten die met liefde bereid worden door onze koks. De menukaart wisselt met het seizoen mee. Onze absolute aanrader is het “Doe mar wa” menu.

Wilt u liever met uw gezelschap alléén zitten dan heeft de oude herberg ook mogelijkheden, bijvoorbeeld in de bovenzaal tot 18 personen of voor grotere groepen in onze grote zaal.

Openingstijden restaurant

Ons restaurant is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. Op maandag en dinsdag is onze keuken gesloten. (Met uitzondering van feestdagen). Natuurlijk is het mogelijk om voor grotere groepen te reserveren op maandag en dinsdag.

Reserveren
Reserveer een plek in ons restaurant: bel 073-5031893.
Graag tot ziens!

ONZE MENUKAART

elk kwartaal hebben wij een vernieuwde kaart met verse ingrediënten uit het seizoen

Onderstaande menukaart gaat vanaf vrijdag 8 februari in. Wil je de huidige kaart inzien? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je deze eventueel toesturen.

APERITIEF & VOORGERECHTEN

Desembrood

Kruidenboter | roomboter

3
Carpaccio ossenhaas

Pesto | pijnboompitjes | Parmezaanse kaas

11
Proeverij doe mar wa

Laat u verrassen

14
Zalmtartaar

Kappertjes | citroen-dillesaus

12
Coquilles & Pata negra

Truffelmayonaise

13
Bietencarpaccio (v)

Walnoten | geitenkaas

10
Buikspek & coquilles

Vadouvansaus | gefrituurde bataat

13
Franse uiensoep

Crouton | room

7
Truffelpasta (v)

Kruidenkaas

11

HOOFDGERECHTEN | VLEES | VIS | VEGA

Het gouden bord

Dagspecial | onze medewerkers vertellen u graag wat wij serveren

*
Hollandse biefstuk

Champignonsaus | pepersaus

21
Varkensmedaillons

Champignonsaus

20
Surf & turf

Hollandse biefstuk | gamba | varkenshaas

22
Kalfsoester

Jus de veau

23
Truffelpasta (v)

Kruidenkaas

15
Scholfilet

Hollandaisesaus

19
Gamba's

Room-chilisaus

21
Zalmfilet

Kruidenkorst

20

DOE MAR WA MENU

3-gangen
34
4-gangen
40
5-gangen
46

DESSERTS

Lavacake

Chocolade | bitterkoekjesijs

8
Panna cotta

Koffie | mokka-ijs

7
Dame blanche

Vanille-ijs | warme chocolade | slagroom

7
Nougatine parfait

Amandel | gezouten karamel | slagroom

7

KOFFIE & THEE

Café Royal

Cognac – slagroom

6
Irish coffee

Ierse whisky – slagroom

6
French coffee

Grand marnier – slagroom

6
Spanish coffee

Tia maria – slagroom

6
Verse muntthee
3
Caramel cappuccino
4
Kaneel cappuccino
4

AH-MENU

menuprijs € 40,-

VOOR
Carpaccio van ossenhaas

huisgemaakte pesto | pijnboompitjes | Parmezaanse kaas

Pittige kipsalade

gemengde sla | honing-mosterd dressing

Wildsoep

bouillon | bospaddenstoelen

HOOFD
Gegrilde ribeye

malse gemarmerde kalfssteak | bearnaisesaus

Roodbaarsfilet

beurre blanc | gegrilde groenten

Truffelspaghetti

vegetarisch | kaas | bospaddenstoelen

NA
Speculaas parfait

amandel | gezouten karamel | slagroom

Chocolademousse

koffielikeur | slagroom

Dame blanche

vanille-ijs | warme chocolade | slagroom

WELPENMENU

BEL 073 503 1893
OM TE RESERVEREN