logo-gouden-leeuw

ONS RESTAURANT

SFEERVOL RESTAURANT

in een vernieuwd jasje

De  Gouden Leeuw beschikt over een gezellig, sfeervol en uitstekend restaurant.

Vanuit onze open keuken serveren wij overheerlijke gerechten die met liefde bereid worden door onze koks. De menukaart wisselt met het seizoen mee. Onze absolute aanrader is het “Doe mar wa” menu.

Wilt u liever met uw gezelschap alléén zitten dan heeft de oude herberg ook mogelijkheden, bijvoorbeeld in de bovenzaal tot 18 personen of voor grotere groepen in onze grote zaal.

Openingstijden restaurant

Ons restaurant is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. Op maandag en dinsdag is onze keuken gesloten. (Met uitzondering van feestdagen). Natuurlijk is het mogelijk om voor grotere groepen te reserveren op maandag en dinsdag.

Reserveren
Reserveer een plek in ons restaurant: bel 073-5031893.
Graag tot ziens!

ONZE MENUKAART

Keuzemenu

Twee gangen €24,50
Drie gangen €26,50
Vier gangen €29,50

VOORGERECHTEN

Om lekker mee te starten;
Broodplankje

Diverse broodsoorten met roomboter, kruidenboter, salsa en aioli. Per persoon

2
Carpaccio

Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rucola en pestodressing

Pulled Chicken

Met smokey BBQ-saus, zoetzure rode en witte kool

Salade Caprese

Heerlijke salade met mozzarella en tomaat

Salade gerookte zalm

Heerlijke salade met gerookte zalm

Kippenvleugeltjes

Heerlijke kippenvleugels met koude sausjes

Duivelse garnalen

Grote garnalen in knoflook gemarineerd, met een chili-roomsaus

Tomatensoep

Lekker met soepballetjes en room

Uiensoep

Met een crouton en gegratineerde gruyèrekaas

Soep van de dag

Wisselende soep

HOOFDGERECHTEN | VLEES | VIS | VEGA

De gerechten worden geserveerd met een aardappelgarnituur, salade en warme seizoensgroenten

Biefstuk van de ossenhaas

Met een saus naar keuze

Mixed Grill

Combinatie van varkenshaas, kip en biefstuk

Kalfsentrecote

Met een saus naar keuze

Spareribs ``De Gouwe``

Met koude sausjes; knoflooksaus, whisky-cocktailsaus en mayonaise

Varkenshaas

Omwikkeld met spek, met een saus naar keuze

Zalmfilet

Met een kruidenolie

Rode Mulfilet

Met een antiboise van tomaat

Scampi pannetje

Grote garnalen in knoflook gemarineerd, met een chili-roomsaus

Pasta

Met diverse seizoensgroenten en een Boursin-roomsaus

DESSERTS

Dame Blanche

Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom

Nougatine parfait

Met karamelsaus en slagroom

Dame Rouge

Vanille ijs met warme kersen en slagroom

Chocolademousse

Met slagroom

Vanille ijs

Drie bolletjes vanille ijs met slagroom

KINDERMENU

Éen gang; €6,50, twee gangen; €10,50, drie gangen €14,50. De gerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade/warme groenten

Tomatensoep
Kipspiesje
Ribkes
Frikandel
Kroket
Varkenshaasje
Kinderijsje

Vanille ijs met aardbeiensaus, slagroom en een verrassing

DOE MAR WA MENU

Exclusieve verrassingsmenu van de Chef

3-gangen
31
4-gangen
37
5-gangen
42

BEL 073 503 1893
OM TE RESERVEREN