logo-gouden-leeuw

FEESTEN EN PARTIJEN

ONZE ZAAL

Geschikt voor feesten en andere evenementen of doeleinden

De zaal van de Gouden Leeuw is bijzonder sfeervol ingericht en draagt zo een steentje bij aan iedere gelegenheid. Wij hebben een deelbare zaal, waarin we probleemloos kleine (minimaal 50 personen) tot grote groepen (maximaal 250 personen) kunnen herbergen. We beschikken over een aparte entree met garderobe, toiletten en een ruim terras aangrenzend aan de zaal.

Tevens is ze ook geschikt voor andere evenementen of doeleinden, waaronder condoleances, vergaderingen of een bedrijfsborrel.

Er zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals meerdere beamers, internetverbinding, inprikmogelijkheden, geluid en draadloze microfoons.

Is de groep kleiner dan 50 personen, dan kunt u ook gebruik maken van onze bovenzaal of het restaurant.

Met goed weer is de zonnige serre met aangrenzend terras natuurlijk ook een prima optie.

BEL 073 503 1893 VOOR MEER INFO
FEESTEN EN PARTIJEN

Wij denken graag met u mee om uw feest tot een onvergetelijk gebeuren te maken

In onze zaal beschikken we over een ruime dansvloer en rondom deze dansvloer is er voldoende ruimte voor  tafels met stoelen en/of statafels. Een podium kan op verzoek op verschillende plaatsen opgesteld worden.

De zaal kan volledig naar uw wens in verschillende kleuren verlicht worden en ook voor de wanden hebben we diverse mogelijkheden door middel van foto- of videopresentatie. Niet alleen mooi om te zien, maar het geeft bovendien extra sfeer!

Het vernieuwde terras aan de achterzijde van het pand is omringd door een flinke haag, waardoor u bij mooi weer uw feest naar buiten uit kunt breiden en heerlijk beschut kunt genieten.

Uiteraard is het ook mogelijk om voorafgaand aan, of tijdens een feest (of andere soort gelegenheid), te genieten van een diner of buffet. Volgt u een speciaal dieet of heeft u andere wensen, niks is voor ons onmogelijk. 

CAFE FEESTEN

Vier uw feest in een sfeervol bruin café

Het vernieuwde bruine café van de Gouden Leeuw is zeer geschikt voor het vieren van een feest of een andere gelegenheid. Het café is voorzien van een sfeervolle bar en we kunnen deze bar op verzoek in verschillende kleuren belichten.
Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact opnemen met onze medewerkers of kom geheel vrijblijvend binnenlopen. Een heerlijk kopje koffie staat voor u klaar!

NIEUWSBRIEF

Vul uw emailadres in om op de hoogte te blijven van alle activiteiten / feesten van de Gouden Leeuw